Informasjon

Sted
Hos AFF i Drammensveien 44, Oslo
Tid
Fra tirsdag 31. oktober 2017 14.00
Til tirsdag 31. oktober 2017 16.00

Fremtidens organisasjons- og lederutvikling vil preges av nye arbeidsformer og teknologier.
Google har en posisjon hvor de definerer morgendagens marked og tiltrekker seg fremtidens medarbeidere. Hva kan vi lære av dem? Er det viktig å lære noe?

De fleste organisasjoner er ikke som Google, men deres lederskap og organisering utfordres. Må vi «kaste alt vi har lært på båten»? Beate Karlsen deler analyser av relevans for organisasjons- og lederutvikling i norsk arbeidsliv. Hvordan ser dette ut fra et lederperspektiv i Google?

Nina Bjørnland fra Google vil dele sine erfaring fra livet som leder i Google og hvordan arbeidsformene også har utfordret hennes lederpraksis.

Nina Bjørnland har vært leder for Google for Work UK og jobber nå fra Norge med ansvar for Google Cloud Consulting and Professional Services Business for the UK, Ireland and the Nordics. Hun har tidligere arbeidet i Microsoft og Amazon.

Beate Karlsen er direktør i AFF med ansvar med utvikling. Hennes doktorgrad omhandlet organisatorisk innovasjon i Statoil. Hun har vært programdirektør for Solstrandprogrammet de siste 8 årene.


 

Påmeldingsskjema

Arrangementet er gratis, det blir enkel servering.
Det er begrenset antall plasser – først til mølla!

 

Informasjon

Sted
Hos AFF i Drammensveien 44, Oslo
Tid
Fra tirsdag 31. oktober 2017 14.00
Til tirsdag 31. oktober 2017 16.00
Påmeldingsfrist
Mandag 30. oktober 2017 14.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}